Minden testrész feszesítése + narancsbőr kezelése, a kulcsszó: rádiófrekvencia !

Nálunk Multipolar, Eight- polar, Ten-polar variációkban.

  • kéz, karok, has, comb, popsi kontúrozása, feszesítése
  • karfiolos comb, popsi  bőrének  kiegyenlítése,
  • a fogyás utáni lazább bőr  rugalmasítása.

A bőr megereszkedése, rugalmatlanabbá válása és a combokon  jelentkező narancsbőr azonos dologra vezethető vissza: a kollagéntermelés egyensúlyának felborulása:  – kevesebb termelődik mint amennyi elpusztul – a laza kötőszövet tovább gyengül, tartása csökken.

Kialakítva sajnos ezzel a térd, has megereszkedett bőrképét és elősegítve a bőr alatt megdagadt zsírsejtek felbukkanását, előidézve karfiolos kart, combot, popsit. Ezen az állapoton tovább rontanak a bőr megnyújtását okozó más hatások, például a terhesség vagy a hízás, fogyás jojója.

Ha a sejteket stimulálni tudjuk, akkor több kollagén termelődik és a lebomlás és felépülés egyensúlya újból helyreállhat.

Fontos, belülről érd el bőröd fiatalodását,

  • saját kollagén termelés újraindítása
  • látványos és hosszantartó eredmény

Az általános módszerek, mint a kollagénbevitel, sőt még a torna sem képes serkenteni a kollagén termelést nagymértékben.

A ránctalanító és bőrfeszesítő,- narancsbőr elleni gélek, krémek vagy masszázsok és ezek kombinációi pedig csak a bőr felső rétegét képesek elérni, hidratálni, vagyis nem érnek le az irharétegbe, hogy serkenteni tudják a kollagén termelését.

A Multipolar, Eightpolar, Tenpolar- rádiófrekvencia  technológiája képes lehatolni az irha rétegbe ahol a kollagéntermelés folyik – így tudja serkenteni annak termelését. Ezzel a probléma gyökerét célozza meg nem pusztán tüneti kezelést nyújt.

A másik probléma: mitől leszünk narancsbőrösek?

Ha narancsbőrről van szó, legtöbben a zsírszövetnek tulajdonítják a megjelenését. Nem tévednek nagyot, ugyanis a narancsbőr kialakulásának egyik oka a megnövekedett zsírsejtekben rejlik, amik áttüremkednek a kötőszöveti rostok között.

A narancsbőr megjelenésének másik  tényezője a gyenge kötőszövet, amin keresztül kitüremkednek a zsírsejtek. A bőr tartásáért, kötőszövet erősségéért felelős kollagén termelődése az évek előrehaladtával csökken, emellett az elasztin rostok is megnyúlnak.

Narancsbőr eltüntetésének lényege:

Kétségtelenül szép eredményt produkál a zsírbontás, azonban narancsbőr eltüntetésekor a gyenge szerkezetű kötőszövetről sem szabad elfeledkezni. Erős kötőszöveten még a nagyobb zsírsejtek sem képesek áttüremkedni. Ennek megerősítése pedig a természetes kollagéntermelés serkentésével érhető el.

Narancsbőr hatékony eltüntetése

A kötőszövetet erősíthetjük rádiófrekvenciás kezeléssel, ami hőhatás révén stimulálja a kollagéntermelő sejteket, ösztönözve a kollagén termelését, tehát a professzionális megoldás:

Multipolar, Eight polar, Ten polar Rádiófrekvencia:

✔ A technológia, a kötőszövetet erősíti
✔ Ránctalanítás, bőrfeszesítés, narancsbőr eltüntetése
✔ Fő cél a feszesítés, valamint a narancsbőr eltüntetése
✔ 25-100+ éves korig J
✔ comb, fenék, kar, has kezelése

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítéskor rádióhullámokat vezetnek le az irharétegbe, ami hőhatást fejt ki, így stimulálja a kollagéntermelő sejteket, ezzel ösztönözve a kollagén termelését. A hőhatás összehúzza a megnyúlt elasztin és kollagénrostokat, de újakat is termel a szervezet

Bőrfeszesítés hason:

Bőrfeszesítés combon még csak-csak logikusnak tűnhet, hisz sokaknak narancsbőrös az a terület, de a bőrfeszesítés hason már igencsak furcsának tűnhet. Aki azt akarja formálni, legtöbbször diétába kezd a zsírpárnák eltüntetése végett, vagy edz, hogy szebb legyen a test kontúrja.

Pedig a bőrfeszesítés hason sokszor hatékonyabb lehet, mint az edzés. Mielőtt azonban ennek módjára rátérnénk, meg kell érteni, hogy egyáltalán miért ereszkedik meg bőrünk.

Bőrfeszesítés hason – mi a hatékony?

A has nem azért is kényes terület, mert az itt található zsírnak nem csak energia raktározó funkciója van, hanem a tesztoszteron ösztrogénné alakításában is kulcsfontosságú szerepe van. Az innen való fogyás egy bizonyos szint fölött ezért is olyan nehézkes. Ha azonban csak egy kisebb zsírpárnától szabadulnál, számodra a bőrfeszesítés  szebb eredményt hozna.

Ugyanis ha a bőr már vesztett tartásából az alatta lévő zsír eltüntetése csak ront a látképen. A bőr feszesítése  hason, tehát alkalmas és jobb választás  a fogyókúránál. Persze nem szabad elfeledkezni az alatta található izmokról sem, mert nagymértékben meghatározzák a test kontúrját.

Bőrfeszesítés hason – Multipolar, Eight polar, Ten-polar technológia.

Azonnal látható eredményeket produkáló rádiófrekvenciás készülék testünk több területére is alkalmazható lehetőség.
3 kezelőfejének köszönhetően elképesztő módon hatékony az arc és a test területeit tekintve.
A kezelések olyan hatékonyak, hogy már az első alkalom után is látni fogja az eredményt!

Hogyan működik a MagicPolar Rádiófrekvenciás kezelés?

ARC ÉS RÁNCOK:

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan fiatalosabb, sugárzó,feszesebb bőrt eredményez hosszú távon. A legkisebb kezelőfejjel érjük el a sugárzó feszes bőrt arcon, nyakon, dekoltázson. Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejt-állomány megfiatalítására, a kis kezelőfej kék fénye az akne kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

TEST ÉS ALAKFORMÁLÁS:

Az 1 MHz-es RF mély melegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírpárnák méretét is látványosan csökkentjük.

Videók a kezelésről