Különleges arcmasszázsok

Üdvözöllek, Fekete Andi vagyok, arcmasszázs specialista, arcápoló terapeuta, aki a hölgyek arcápolására és szépségterápiájára szakosodott. Arra összpontosítok, hogy személyre szabott speciális és különleges arc,- és dekoltázsmasszázsaimmal, arckezeléseimmel vendégeim a lehető legjobban érezzék magukat kezeim alatt és a pihenés közben szépüljenek.

Ha javítani szeretnéd jóllétedet, fel szeretnél frissülni és elérni egészségügyi céljaidat, szeretnél odafigyelni arcbőröd tónusára, egészségére, szépségére vagy egyszerűen csak lazítani és pihenni szeretnél – itt vagyok, várlak, hogy segítsek.

Arcmasszőr és kozmetikai karrierem több mint 14 éve kezdődött, amikor eredeti szakmámat a kozmetikus pályára kívántam váltani. A kozmetikus iskola elméleti és gyakorlati képzését nagyon szerettem és azt éreztem, hogy most vagyok igazán a helyemen és azt csinálhatom, amit valóban szeretek. Másfél évet jártam az EFEB kozmetikus képzésére, az ezt követő időszakban pedig sorra végeztem el olyan különleges arc és dekoltázs masszázs tanfolyamokat és képzéseket, amelyekkel ki tudtam bővíteni a kozmetikai alapismereteimet és gyakorlatomat, amit annyira megszerettem. Minden tudásomat a szépségterápiának szenteltem, hogy szakértővé válhassak vendégeim teljes megelégedésére. Az általam elsajátított széles körű ismeretek és készségek színes skáláját használom a szépség, a belső és a külső harmónia, valamint az egészség javítására.

Arc- és dekoltázskezeléseim során érintéssel közvetítem az energiát és elősegítem vendégeim testi és lelki jólétének állapotát.

Valami igazán egyedit kapsz, mert arcmasszázs kezeléseket vendégeim egyéni igényeire igazítom.

Klasszikus kozmetikai (iskola) masszázs

Kitűnő választás a bőr általános állapotának azonnali javításáért! A klasszikus arcmasszázs az egyik leghatékonyabb módja az arcizom feszültség csökkentésének és az öregedési folyamatok lassításának. A bőr idővel elveszíti feszességét, laza lesz, és az első ráncok, puffadás és táskák a szem alatt és a száj környékén kezdenek megjelenni.

Klasszikus arcmasszázs a vérkeringés serkentését és a nyirokpangás megszüntetését célzó kezelés. Támogatja a kollagénrost termelést, csökkenti a duzzanatokat és a szem alatti táskákat.

Eredményeként az arcod friss, fiatalosabb megjelenésű lesz.

Ez a kezelés nagyon kellemes, pihentető és megnyugtatja az arcizmokat.

50 perc

Anti-age lifting masszázs

Ez az “arc megemelő” masszázs tökéletes mindazok számára, akiket nagyon zavarják, amikor bőrük fáradtság, izomfeszültség és bőröregedés jeleit mutatja.

Idővel bőrünk elveszíti rugalmasságát, laza, száraz és érzékenyebb lesz. Ez mimikai ráncok kialakulásához vezet: szarkalábak a szem körül, az úgynevezett homlokránc, nasolabialis redők a homlok területén, ráncok az ajak körül.

Ez a speciálisan “emelő masszázs” intenzíven javítja a vérkeringést, csökkenti a nyirokpangást, serkenti a sejtek regenerálódását, kiöblíti a méreganyagokat a bőrből és serkenti a kollagén és elasztin termelést.

Ennek eredményeként bőröd visszanyeri feszességét és friss, fiatalos megjelenést kap. A nyak, a tarkó és a vállak feszültsége is már egy kezelés után megszűnik, így boldogan ellazulhatsz.

Ez az arcmasszázs amellett, hogy kellemes ellazulást és pihenést is biztosít, de az arcizmokra ható, kicsit erősebb mozdulatokat is szükségszerűen tartalmaz. De ne félj! Ez nem fájdalmas és természetesen érzékenységedet figyelembe véve végzem a masszázst.

50 perc

Különleges arcmasszázsok

Ayurveda arc-, fej és talpmasszázs

Ez egy különleges, 60 perces arckezelés, amely az érintés gyógyító energiáját használja, segítve, hogy a lehető legjobban érezd magad

A kezelés az arctisztítást követően relaxációval és energiakiegyenlítéssel kezdődik, amely ösztönzi a mély légzést, lehetővé téve a test idegrendszerének megnyugvását, miközben felszabadítja a feszültséget.

Az arc nyomáspontjainak (marma pontok) gyengéd stimulálása jobb vér- és nyirokáramlást eredményez, tápanyagokkal látja el a bőrsejteket, feltárva az egészséges, ragyogó bőrt.

Ezután különböző erősségű nyomó és körkörös mozdulatokat alkalmazok az egész arcon és nyakon és a fejen is. Sőt a hajad sem marad ki!

Igény esetén a kezelés az ayurvedikus talpmasszázzsal is kiegészíthető

Engedd, hogy az indiai rituálé során az élet 5 eleme megajándékozzon a nyugalom, a harmónia és az egészség teljességével!

A legősibb holisztikus gyógymód, amely nem csak a külső megszépülésre, hanem a belső egyensúlyunkra, a nyugalmunkra, valamint a test, a lélek és a szellem egészségére is hat. A fej, az arc és a dekoltázs marmapontjait stimuláló finom nyomások és simítások, valamint a talp és az alsó lábszár kellemes kiegészítő masszázsa a test öngyógyító erőit aktivizálja.

Az izomfeszültség csökkentésére és a marma pontok stimulálásával, speciális technikákat alkalmazó masszázs rendkívül hatékony és természetes kezelés lehet. Segít megelőzni és enyhíteni a migrén és a fejfájás előfordulását, miközben elkerüli a gyógyszerek mellékhatásait.

Ez a speciális masszázsterápia nyugtató hatással van a neuromuszkuláris (ideg-izom ingerületátviteli) rendszerre, ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomgörcsöket, javítja a véráramlást, fokozza az immunitást, mély relaxációt eredményez és kiegyensúlyozza a test energiáját.

Ez az ayurvédikus technikán alapuló, igazán holisztikus kezelés kombinálja az ősi és a bőr fiatalításának modern technikáit.

FONTOS tudnod, hogy ennél a masszázsnál a fejedet is érintem olajos kézzel, ezért hajad és fejbőröd is egy kicsit olajos lesz!

Arc-, és fejmasszázs 60 perc;  Arc-, fej- és talpmasszázs 75 perc

Japán arcmasszázs

Japánban a szépség legmagasabb szintje az egészség. A japán arcmasszázs az anma, egy 7000 éves, japán arcmasszázs-technikán alapszik.

Vannak benne Shiatsu, pontnyomásos elemek, meridián simítások, valamint nagyon finom nyirokdrenázs mozdulatok is.

Én a TANAKA(nyirokdrenázs alapú) és az ABUKA(pörgőkezes) japán arcmasszázsokat ötvözöm kezeléseim során, hogy mindkét masszázs típus jótékony hatásából részesüljenek azok a kedves vendégeim, akik ezt választják.

Tanaka módszert a híres szépségszakértő, Yokuko Tanaka fejlesztette ki, hogy ezzel megemelje az arcot, regenerálja a bőrt és a vendég egy masszázs-sorozat után több évvel fiatalabbnak érezze magát.

A Tanaka masszázs meglazítja az arcizmokat, ezáltal eltávolítja és csökkenti a ráncok vagy az öregedés jeleit.

Először arc gyengéd masszírozásával stimuláljuk a bőr nyirokmirigyeit, ezáltal felgyorsítva a toxinok és folyadékok eltávolításának folyamatát. Az arc bizonyos nyomási pontjainak és kulcsfontosságú részeinek nyomásával a méreganyagokat és a zsírlerakódásokat a nyirokcsomók felé nyomhatja.

A technika nyagyrészt a nyirokmasszázsra összpontosít, amelyek célja, hogy kiöblítsük a salakanyagokat a nyirokerekből és az arc legyen feszesebb és kevésbé duzzadt az arc.

Ez hatékonyan eltávolítja ezeket a méreganyagokat az arcról, és a nyak irányába üríti őket a fiatalabb, felfrissült megjelenés érdekében.

A japán masszázs hatékonyságához fontos a jó minőségű olajok használata.

Az Abura, az úgynevezett pörgőkezes japán masszázs az egyik leggyönyörűbb-, és látványosabb masszázstechnika. Ez egy élményterápia a vendég  arcának feszesítése, ráncainak simítása, a bőrfunkciók optimalizálása érdekében.

Ennél a japán masszázs technikánál áramlik a kezünk a vendég bőrén, mint egy lágy tengeri hullám. A lépéskombinációk emellett rendkívüli tudatossággal felépített lifting fokozó mozdulatok, melyek a ránctalanítás mellett képesek a sejtfunkciók optimalizálására is, miközben maximális ellazulást és pihenést kínálnak a vendégek számára.

A dekoltázs-, nyak-, arc egész területét átdolgozó technika az ABURA masszázs. Emellett külön lifting elemeket tartalmaz kifejezetten a dekoltázs, állvonal, ajak, szem és homlok területeinek emelése okán.

Egyszeri kezelésként sugárzó ragyogást biztosít, és segít ellazulni vagy kezelés-sorozatként csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, javítja a bőr textúráját.

Az arcmasszázs Tanaka része  kicsit erősebb (de hatásosabb) elemeket is tartalmaz, de ezek csak kellemesen erősek. Összességében ez a komplex masszázs kiváló relaxáló hatású.

50 perc

Gua Sha (kaparó) masszázs

A Gua Sha népszerűségével jmanapság felkavarja az Instagramot és a TikTokot, pedig évezredek óta létezik.

A hagyományos kínai orvoslásban gyökerező Gua Sha-t eredetileg ősi gyógyító technikaként használták, amely magában foglalta a test különböző alakú eszközökkel és kövekkel történő kaparását, amelyről úgy gondolták, hogy segíti az energiaáramlást, felszabadítva a toxinokat.

Újabban arcmasszázs technikaként való népszerűsége megnőtt, ahol a hagyományos kaparó mozdulatok helyett finomabb csúszó mozgásokat és sima élű masszázseszközt (általában jáde vagy rózsakvarcból készül) használunk a feszültség feloldására, az arcszövetek stimulálására és ezzel annak emelésére, valamint a mikrokeringésének növelésére.

A masszázs fő célja, hogy aktiválja az energiaáramlást, és helyreállítsa az energia egyensúlyát a féldrágakövek gyógyító energiáit (kristályterápia) felhasználva, a velük végzett finom nyomásokkal és simításokkal. Az évszázadok óta gyógyító és védő tulajdonságairól ismert kristályok (rózsakvarc, ametiszt, hegyikristály) jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. A meleg kövekkel végzett masszázzsal kiváltott mechanikai ingerek közvetlenül, részben pedig közvetett úton befolyásolják a sejtek működését. Így hatva a vérkeringésre, a nyirokáramlásra, az idegekre, felszabadítva az energia blokkokat.

Előnyei: csökkenti az arc puffadtságát, enyhíti a stresszt, serkenti a véráramlást, feszesíti és emelei a bőrt, enyhíti az izomfeszültséget.

Jáde vagy rózsakvarc kővel dolgozunk.

40 perc

Shiatsu arcmasszázs

Eredetét tekintve a kínai gyógyászatra épülő, a modern és  japán, pontnyomásos masszázstechnikát ötvöző masszázs fajta. A shiatsu jelentése ujjnyomás, ami elsősorban a kezelések során alkalmazott hagyományos akupresszúrás technikákra utal, de magába foglalja a mai nyugati orvostudomány több manuál terápiás módszerét is.

20 perc

Bármelyik nagy masszázshoz kiegészítő kezelésként ajánlom! Főként az Kozmetikai, az Anti-age lifting masszázsokhoz.

Legyezőecsetes arcmasszázs

A csodásan relaxáló hatású tradicionális ázsiai legyezőecset masszázs hatására a görcsös arcvonások oldódnak, az arcbőr rugalmassága fokozódik és visszanyeri fiatalos külsejét. A finom ecsetekkel végzett, simító kezelés feszessé teszi az arcbőrt, visszaadja frissességét, az arcszín egyenletesen rózsássá válik. A különleges élményt nyújtó rituálé olyan, “mint a pillangók tánca”.

20 perc

Bármelyik masszázs típushoz kiegészítő kezelésként ajánlom. 

Különleges arcmasszázsok

Jade görgőköves arcmasszázs

A jade kő a tisztaság és a nyugalom jelképe. Segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, egyensúlyban tartja a sav-bázis

egyensúlyt és a vízháztartást.

A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Főként javasolt azoknak, akik sokat agyalnak és nehezen tudnak leállni este, amikor a pihenésé lenne az idő. A különleges Jade köves görgőkkel végzett masszázs során az akupunktúrás pontokat is érintve, a meridiánokon is simítok elősegítve a teljes relaxációt.

Bizonyos bőrtípusoknál (rosacea, érzékeny, pirosodásra hajlamos bőr, pattanásos, gyulladt bőr) vagy ha vendégnek kellemes (pl. nyári melegben) hűtött görgőkővel végzem a rituálét.

Ez az arcmasszázs technika magában foglalja a hagyományos kínai jáde golyók használatát

Előnyei: Fokozza a keringést, csökkenti a szemkörnyék puffadásait, puffadt szemeket, finom bőrpírt eredményez

15 perc

Bármelyik masszázs típushoz kiegészítő kezelésként ajánlom. Főként a Kozmetikai, az Anti-age lifting és a Japán arcmasszázshoz.  

Különleges arcmasszázsok

Arcköpölyözés

A mindenki által ismert, ősi kínai terápia, a test köpölyözés az alapja a manapság divatos és eredményesen alkalmazott arcköpölyözésnek.

Az arcon kisméretű, extra puha szilikon köpölyöket használunk, mert ezek jóval gyengédebbek és nem okoznak bevérzéseket.

Az arcköpöly hatására keletkezett gyenge vákum gyorsítja a vér-, oxigén- és nyirokkeringést, lazítja a merevvé vált izmokat, energiablokkokat, erősíti a kötőszövetet, beindítja a regeneráló folyamatokat, a bőrsejteket pedig fokozottabb kollagéntermelésre készteti. Az eredmény azonnali: a bőr üdébbé, élettel telibbé, ragyogóbbá válik, a hegek, szarkalábak, ráncok halványodnak, rendeződik a bőr olajtermelése, az arccsont és az állcsont pedig sokkal hangsúlyosabb lesz, hiszen a feleslegesen visszatartott víz távozik a szövetekből.

Egy kis pirosság teljesen normális, hiszen felpezsdült a vérkeringésünk.

Ellenjavalt: Terheseknek, lázas betegeknek, nyílt sebbel, ekcémás, kiütéses, aktívan pattanásos, erősen rozáceás, vagy egyéb gyulladásos bőrbetegségben szenvedőknek.

10 perc

Bármelyik masszázs típushoz kiegészítő kezelésként ajánlom.