Vákumos narancsbőr kezelés

Dupla hatás egyetlen kezelés alatt! Ez ám a jó hír, hiszen ha jobban belegondolunk, nem elég lebontani a zsírt és ezáltal szépen karcsúsodni, az is fontos szempont, hogy a bőrünk feszes maradjon.

A bőr rugalmasságáért pedig a kötőszövet a felelős.

A vákuum ezt is stimulálja, ráadásul egyszerre többszörös hatékonysággal működik, így nem rabolja a drága időnket.

Hogyan működik a Vákuum kezelés?

A vákuum gyakorlatilag maga a légüres tér. Mivel a benne uralkodó nyomás sokkal alacsonyabb, mint a külső légnyomás, ennek hatására szívóhatás keletkezik, így a test különböző területein alkalmazva a vákuum a bőrt beszívja. Ha rövid ideig van a bőrön, akkor az ereket összehúzza, viszont komolyabb ráhatás esetén értágító hatása van. Ennek váltakozása serkenti a véráramlást, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, így a bőrben, a kötőszövetben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is felgyorsítja. Emellett növeli a bőr rugalmasságát, ezáltal egyenletes bőrtónust hoz létre, csökkenti a bőr megereszkedését, sőt még az apróbb ráncokat is eltünteti! Ez a technológia nem csak a ráncok eltüntetésére kiváló, hanem az egyéb testfelületek zsírrétegeinek simítására, leolvasztására is. A test narancsbőrös területein a vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek.

A vákuum alkalmas a narancsbőr vagy cellulit kezelésére, hiszen a felesleges méreganyagok kiválasztását és elvezetését a nyirokfolyadék elszállításának felgyorsításával fokozza. A hát és a nyak izmaira gyakorolt lazító, pihentető hatása csökkenti a fájdalmakat. Alkalmazható a bőr szépítésére, feszesítésére, a pattanásos bőr megnyugtatására, tisztítására, terhességi csíkok (stria) kezelésére. Formálja és feszesíti a combot és a felkart, sőt korrigálható vele a fenék és a has, valamint a mell lógása is. Különösen látványos a feszesítő hatása az arc és a nyak területén. Fokozza a keringést és regenerálja a kezelt területet, eltünteti a felesleges zsírszövetet, sejtszinten növeli az anyagcserét, bőrfeszesítésre kényszeríti az aktivizált sejteket.

Kinek ajánlott a vákuumos testkezelés?

Nincs ellenjavallat, így gyakorlatilag mindenkinek. Ez a kezelés kiváló megoldás, mert látványosan feszesíti és vitalizálja a megereszkedett bőrréteget, akár nagyobb testtömeg csökkenés után is. Diéta vagy tisztítókúra kiegészítéseként még gyorsabban indítja be a test tisztító folyamatait. Problémásabb bőrű, pattanásos vendégek esetében bőrtisztító hatása vitathatatlan. Továbbá a szinte minden nő számára ismert cellulit problémát is látványosan szépíti, szünteti meg.Személyre szabott, egyéni kezelési tervet kapsz!

Egy kezelés csupán 30 percet vesz igénybe! Hogy kinek hány kezelésre van szüksége, az mindig egyénfüggő.

Az első alkalommal a szakértőnk felméri az állapotod és személyre szabott, egyéni kezelési tervet készít neked, így pontosan meghatározza a szükséges kezelések számát.