LYMPHA/ Nyirokmasszázs – EMS izomstimuláció-infra-méregtelenítés-karcsúsítás

Karcsúsítás, izomerősítés és bőrfeszesítés, cellulitkezelés egyazon kezelés alkalmával!Sokan rendelkezünk némi felesleggel, amelytől a lehető leggyorsabban szeretnénk megszabadulni.

Mit szólnál ahhoz, ha mindenféle erőfeszítés nélkül azonnal látható eredményt érnél el?

Hogyan működik a LYMPHA/ Nyirokmasszázs – EMS izomstimuláció-infra-méregtelenítés-karcsúsítás?

A LYMPHA/ Nyirokmasszázs – EMS izomstimuláció-infra-méregtelenítés-karcsúsítás elképesztően hatásos fogyasztó lehetőség, amely erőfeszítés nélkül használható.

Az alacsony frekvenciás impulzus áram hatására az izmok összehúzódnak és elernyednek, ezáltal képesek a nagy mennyiségű zsírsejt lebontására.

Az esetek nagy részében már az első alkalommal tapasztalható és látható a változás.

A megfelelő pontokon elhelyezett elektromos tappancsok segítségével lebontjuk a felületi és mélyrétegi zsírokat, erősítjük és feszesítjük az izmokat, valamint felgyorsítjuk az anyagcserét és nem utolsó sorban hatékonyan kezeljük a nők rémálmát, a cellulitot! Rendkívül hatékony, egy kezeléssel több kozmetikai kezelést megspórolhatsz!

Az infravörös fény közvetlen hatást fejt ki a zsír szerkezetére, nagy mennyiségű hőenergia leadására képes, felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, elősegíti az anyagcserét, felgyorsítja a biokémiai reakciót, AIP fogyasztást idéz elő, zsírsejt lebomlást okoz, és nagymértékben csökkenti a zsírsejtek számát.A „légzsákok” szabályos felfújása és leeresztése folyamatosan változó levegőnyomással történik, ez lebontja a zsírt, valamint fokozza az anyagcserét és a keringést. A kötőszövetre fantasztikus hatással van.

A hatás nem marad el: Gyönyörű és feszes bőr!

Miért ajánljuk továbbá még a nyirokmasszázst?

A szervezetünket behálózó nyirokérrendszerben lévő nyirok (lympha) keringését támogatjuk a hullámmasszázsként ismert gépi nyomásterápia használatával. Az egyik legösszetettebb fiziológiai folyamat a nyirokrendszer működése. Kiemelt jelentőségű a szervezetünk immunitása szempontjából, valamint egyik fő feladata a szövetek közötti folyadék elvezetése.

A nyirokban lévő fehérvérsejteknek, a keringés által kell eljutniuk a nyirokcsomókba, amelyek kiszűrik a fertőző organizmusokat ahhoz, hogy az immunrendszer hatékonyan tudja ellátni a feladatát. A test minden részébe szállít a nyirokrendszer egyéb anyagokat (sejteket, tápanyagokat, salakanyagokat). A nyirokrendszer regionális nyirokcsomói, sorba kapcsolva akár 3-szor, 4-szer is megszűrik a nyirkot.

Funkciók:
1. Nyirokmasszázs
2. Infra
3. EMS (Izomstimuláció)

Amíg a mellvezetékbe torkolva a jobb pitvar előtti testi nagy vénába csatlakozik a nyirokkapillárisban összegyűlt nyirok egyre nagyobb nyirokereken, nyirokcsomókon és nyirokszerveken halad keresztül, majd végül visszajut a vérbe. A nyirokérhálózatunkhoz nem tartozik olyan külön szervünk, amely egyfajta motorként a keringést folyamatosan fenntartaná. A környező izomszövetek mozgása közben létrejövő nyomás (izom-pumpa) és a nyirokerekben lévő billentyűk biztosítják a nyirokerekben a nyirok egyirányú áramlását.

Kiemelt fontosságú a nyirokrendszer megfelelő működése ahhoz, hogy az immunrendszerünk megfelelően működjön, hogy a helytelen táplálkozásból, illetve mozgásszegény életmódból adódóan a szervezetben felhalmozódott méreg- és salakanyagok eltávolítását támogassuk, szervi-bőr- és alakproblémákat hatékonyan kezelhessünk. A nyirokkeringés egy nagyon lassú folyamat, óránként mindössze pár centit halad.

A gépi nyirokmasszázs során a lábakra, karokra és a törzsre helyezett párnákban lévő légkamrák, meghatározott erővel és ritmikussággal keltenek nyomáshullámokat.

A kezelés kiegészítéseként a párnákban lévő infraszálak segítségével, az infraszaunák bőrre és erekre gyakorolt jótékony hatásait is élvezhetjük.